FRI FRAGT i DK ved køb over kr. 500,-
Kontakt tlf: 61 55 00 35

Dansk Dansk Engelsk
0

Indkøbskurv

DKK 0,-

er lagt i din kurv

Gå til kurv

Speciallavet pasta

De fleste elsker god pasta, så hvorfor ikke prøve Lofinas pasta fra Italien.

Denne lækre Lofina pasta kommer fra et område i Italien som hedder Marche. Byen hedder Campofilone, og de er kendt for deres fantastiske produktion af pasta. Denne type pasta er lavet mad æg, hvilket gør at den får en konsistens som frisk pasta efter tilberedning.

Ejerne af Lofina, Morten og Lise-Lotte Svenninggaard elsker selv pasta. De forbinder pasta med en helt speciel tid i deres liv hvor de boede i Italien.
De elsker begge at lave mad og synes hver især de har opfundet verdens bedste pasta sauce. Vi oplyser begge opskrifter, og så må i selv afgøre dette store spørgsmål: Hvilken pasta sauce er bedst?

Opskrifterne finder du nederst på denne side.

 

Lofina Pasta - fusilli - FUSI

Lofina Pasta - fusilli - FUSI

Italiensk Lofina pasta med æg

Pris DKK 25,00

Lofina Pasta - riccioli - RICC

Lofina Pasta - riccioli - RICC

Italiensk Lofina pasta med æg

Pris DKK 25,00

Lofina Pasta - strozzapreti - STRO

Lofina Pasta - strozzapreti - STRO

Italiensk Lofina pasta med æg

Pris DKK 25,00

Lofina Pasta - torchietti - TORC

Lofina Pasta - torchietti - TORC

Italiensk Lofina pasta med æg

Pris DKK 25,00

Lise-Lottes pasta sauce:

1 løg

3-4 fed hvidløg 

1 fennikel

1/2 tsk fennikel frø

1 dåse flåede, hakkede tomater

1 1/2 - 2 dl vand

1 glas hvidvin

1 dl fløde

 

 

Løg, hvidløg og fennikel hakkes fint. Det hele svitses derefter i olivenolie med 2 tsk salt plus fennikel frøene. Løgene må ikke tage for meget farve. Når væden er trukket ud af blandingen og er kogt væk, tilsættes hvidvinen. Hvidvinen koges også ind.

Derefter tilsættes de flåede tomater og vandet. 

Det hele skal nu simre i en times tid. Til sidst smages sovsen til med salt, peber og fløde. 

 

God appetit. 


-----------------------------------------------


Mortens pasta sauce:
 

1 dåse flåede tomater
2 fed hvidløg

1/2 løg

2 dl vand

Frisk basilikum

1 spsk sukker

Salt

Peber

Parmesan ost

Pasta

 

Hak løg plus hvidløg og steg det ved mellem varme i oliven olie og salt. 

Når løgene er gennemsigtige tilsættes tomater, vand, basilikum, sukker, salt og peber. Kog sovsen op, skru derefter ned og lad den simre i minimum 1 time, gerne 2. 

Tiden er hemmeligheden i denne tomatsovs! 

 

Vend tilslut pastaen med saucen og riv parmesan ost ud over.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

og få det hele med...


TILMELD
Til top