FRI FRAGT i DK ved køb over kr. 999,-
Kontakt tlf: 61 55 00 35

Dansk Dansk Engelsk
0

Indkøbskurv

DKK 0,-

er lagt i din kurv

Gå til kurv

FAMILIEN LOFINA


 
Virksomheden bag skobrandet Lofina er en familiedrevet virksomhed, hvor hele tre generationer er repræsenteret i den nuværende medarbejderstab. Lofina ejes af ægteparret Lise-Lotte og Morten Svenninggaard, der startede virksomheden tilbage i januar 1996. De mødte hinanden som 18-årige på en sko-fagskole, hvorefter de flyttede til Italien. Det var her fascinationen af Italien og det italienske håndværk opstod. De valgte at flytte tilbage til Danmark og påbegyndte i 1996 deres fælles Lofina eventyr.

Vejen til hvor Lofina er i dag har ikke været en lige motorvej. Lise-Lotte og Morten Svenninggaard har grebet de muligheder, der har budt sig, og på den måde har brandet formet sig og er blevet til det brand, vi kender i dag. De grundlæggende værdier har dog været intakte fra starten - en god komfort og høj kvalitet, det er der aldrig blevet gået på kompromis med. Ligeledes har samarbejdet med den lille italienske fabrik i Marche området været en vigtig del af virksomheden fra den spæde start.

I dag er Lofina et internationalt brand, som forhandles i mere end 20 lande. Den internationale ekspansion er kommet til inden for de seneste år, og det er gået rigtigt stærkt. I dag udstiller Lofina på messer i England, Frankrig og Tyskland foruden Danmark, og drømmen om at nå ud til endnu flere lande er stor.

På trods af virksomhedens vokseværk så forbliver arbejdsgangen den samme. Det er ikke for sjov, at Lofinas ansatte ser sig selv som en del af Lofina familien – for det er de. Virksomheden er lille og alle kender alle. Den daglige kontakt mellem de to butikker og kontoret er med til at skabe den familiære tone og stemning, der i særdeleshed kendetegner Lofina som virksomhed.

Hvor virksomheden bevæger sig hen i fremtiden, er der jo ingen, der med sikkerhed ved, men de internationale drømme er ikke lige sådan at slukke. I dag er Lofina kendt som moderigtige sko i høj kvalitet, og sådan skal det blive ved med at være. Hvad Lise-Lotte og Morten Svenninggaard ellers finder på, det må tiden vise.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

og få det hele med...


TILMELD
Til top