FRI FRAGT i DK ved køb over kr. 1000,-
Hurtig levering
Telefon: +45 61 55 00 35
Telefontid: Man & ons 8:00-16:00, tirs & tors 8:00-15:00, fre 8:00-14:00
Mail: info@lofina.dk

WHOLESALE

Dansk Dansk Engelsk
0

Indkøbskurv

DKK 0,-

er lagt i din kurv

Gå til kurv

Be-mine

Understreg din stil med en unik detalje

Hos Lofina har vi et stort udvalg af huer og hatte til kvinder. Du kan forkæle dig selv med en unik hat fra Be-mine, som er en kvalitetshat til den modebevidste kvinde. Be-mine tilbyder mange smukke og smarte hatte i alle former, farver og designs. Hattene fås i de bedste materialer som 100 % virgin uld eller cashmere.
UDSOLGT
Be mine hat - sort - SCHW

Be mine hat - sort - SCHW

Hat med regulerbar læderrem

Førpris DKK 899,00

Pris DKK 199,00

Be mine cashmere hue - grå - GRAU

Be mine cashmere hue - grå - GRAU

Hue med knap

Førpris DKK 999,00

Pris DKK 199,00

Hattene har forskellige små detaljer, som tilføjer det sidste til dit personlige look. En hat eller hue er ikke bare yderst trendy og tilføjer noget unikt til ethvert outfit, men beskytter også mod kulde. Frosne, stive øre som gør ondt, kan nemt undgås med en varm hat eller hue – og en kvalitetshue fra Be-mine holder i mange år, både hvad angår holdbarhed og det tidsløse design, der aldrig går af mode. Huerne fås i smukke modefarver, der passer til efteråret og vinterens farver. Mange af huerne er vandafvisende og regulerer kulde og varme. Du finder derfor modeller, der passer perfekt til vinterens vejr. Du kan sikkert finde den hat eller hue, som du har gået og drømt om, i vores sortiment.

Vejen til den fuldendte stil ligger i detaljerne, og derfor kan en hat fra Be-mine sætte kronen på værket, og være den unikke detalje, som binder alle trådene sammen. En fed hovedbeklædning kan understrege din stil og skabe sammenhæng. Derudover har en hat mange praktiske formål, som også gør den uundværlig, når vejret skifter fra varmegrader til minusgrader.

Hatten der gør hele forskellen

Her på siden har vi håndplukket et flot udvalg af hatte fra Be-mine. Her finder du nemt en hat, hvis unikke design og skønne komfort gør den alle pengene værd. Hatten kan være dit kæreste eje i mange år og opfylde både praktiske og æstetiske formål. En spændende detalje som en hat, kan virkelig gøre en stor forskel for dit outfit. Vi har udvalgt de smukkeste modeller fra Be-mine, så du kan bare læne dig tilbage og bladre vores sortiment igennem – vi håber du finder hatten, der opfylder dine drømme.
 
Vi elsker hatte og huer fra Be-mine, og vil mere end gerne hjælpe dig til at finde det perfekte match, der fremhæver din stil og personlighed. Vi giver gerne et overskueligt overblik over de forskellige typer, modeller og stile fra Be-mine, så du nemt og hurtigt kan få bestilt den hat hjem, du ikke kan leve uden. Gå derfor på udkig i vores udvalg, hvor du finder hatte og huer til enhver lejlighed. Du finder også flotte tørklæder i vores webshop, hvor du finder modeller, der kan matche den hue, du netop er faldt for. Herved kan du blive klædt smart og varmt på, når du bevæger dig ud i den bidende kulde.
 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

og få det hele med...


TILMELD
Til top