FRI FRAGT i DK ved køb over kr. 999,-
Kontakt tlf: 61 55 00 35

WHOLESALE

Dansk Dansk Engelsk
0

Indkøbskurv

DKK 0,-

er lagt i din kurv

Gå til kurv

Latitude Femme

Skønne farverige designs fra Latitude Femme

Latitude Femme er et skomærke, som har specialiseret sig i at lave smukke højhælede sko i farverige designs, der fremhæver de feminine og sjove sider hos kvinder. Med et par skønne højhælede sko fra Latitude Femme, kan du ikke undgå at stråle og byde sommeren hjerteligt velkommen med åbne arme. Skoene er i høj kvalitet og af italiensk design, der virkelig bringer alle de glade farver frem, som passer helt perfekt til forår og sommer.
Højhælede sandaler fra Latitude Femme eksperimenterer med forskellige sjove remme i skønne farver og gode materialer, så du kan finde sko i unikke designs, der bringer glæden frem. Alle skoene er håndsyede i kalveskind og skal plejes med en farveløs skocreme efter behov. Du kan få sandaler med kilehæl, som er yderst moderne og behagelige at gå i på grund af det bredere underlag, der giver god støtte til fødderne. Vi har samlet et uimodståeligt udvalg af højhælede sko fra Latitude Femme her på siden, så du kan bare slå dig løs.
 
Højhælede sandaler passer til alle sommerens fester og begivenheder, og fuldender dit sommerlook på den bedste måde. Du kan nyde sommeren fuldt ud iført en sød sommerkjole, en cocktail i hånden og selvfølgelig et par skønne højhælede sandaler fra Latitude Femme, der med sine smukke farver lyser hele outfittet op, og løfter din stil til nye feminine højder. Hvis du ikke så tit begiver dig afsted i højhælede sko, er kilehælen det eminente valg, der gør oplevelsen langt mere behagelig og skoen nemmere at gå i. Kilehælen synker ikke ned i sandet eller græsset, hvis du er inviteret til beach party eller en hyggelig havefest med grillmad, og du kan sagtens vælge et mere nedtonet design fra Latitude Femme, hvis du ikke er så meget til farver.

Du kan aldrig får for mange sko

Kender du det, hvor man har fundet det helt rette outfit, men bare ikke kan bestemme sig for, hvilke sko man skal tage på? Så er du ikke den eneste. Sko fås i alle afskygninger og til alle anledninger, så det er bare med at komme i gang med at shoppe, og finde de helt rette sko til dig og din personlige stil. Du kan aldrig få for mange sko, og smukke sko fra Latitude Femme kan give det sidste touch til dit sommeroutfit. Sko er en uundværlig del af den moderigtige garderobe, som derfor ikke bør komme i sidste række. Skønne sko fra Latitude Femme har så meget udstråling i sig selv, at et gennemført outfit bestående af bare et par jeans og en hvid T-shirt kan være det helt rette outfit til sensommeren.
 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

og få det hele med...


TILMELD
Til top