FRI FRAGT i DK ved køb over kr. 999,-
Kontakt tlf: 61 55 00 35
Telefontid: 08:00 - 16:00 mandag til torsdag.

WHOLESALE

Dansk Dansk Engelsk
0

Indkøbskurv

DKK 0,-

er lagt i din kurv

Gå til kurv

Jungla sko

Få komfort og lækkert design med sko fra Jungla

En uundværlig del af hverdagen er nogle smarte og komfortable sko, der beskytter dine fødder og fulender dit outfit. Sko fås i et utal af varianter, modeller og farver. Hos Lofina forhandler vi de anvendelige og komfortable sko fra mærket Jungla, der både fås i klassiske eller skæve designs. Jungla sko passer til enhver lejlighed, og sætter et personligt præg på din garderobe.
Sko fra Jungla er lavet i et kraftigt materiale og altid god skindkvalitet, der ved hjælp af god skopleje holder sig flotte igennem mange år. Her på siden finder du både ørkenstøvler, ballerinaer og støvletter fra Jungla. Jungla er kendt for deres naturfarver og brede såler, der giver god komfort og plads til fødderne. De skønne farver brun, sort og grå går igen i mange af skoene, og giver dem et tidsløst design, som passer til alle anledninger. Når du går på opdagelse i vores store sortiment af Jungla sko, skal du huske, at skoene er en smule små i størrelsen, så derfor kan det være en god ide, at tage en størrelse større end normalt.
 
Et par smarte støvletter fra Jungla kan passe til næsten alle årstider og fås i et utal af varianter. Om du ønsker en mere klassisk støvlet i en smuk cognac farve eller en mere rå støvlet, der leger med forskellige skæve designs, så finder du dem hos os. Jungla er kendt for deres gode kvalitet og komfort, som omfavner fødderne og gør hver en gåtur behagelig. Du finder næsten altid gode tilbud på de mange lækre sko fra Jungla på lofina.dk.

Til den kvinde du er

Vi kvinder kan aldrig få for mange sko, og bestemt ikke når det handler om smarte kvalitetssko med god komfort. Man kan sagtens bruge én slags sko til forskellige begivenheder og situationer, men derfor er det stadig sjovere at eksperimentere lidt og finde den helt rette sko til anledningen. Derfor er mange kvinder på udkig efter skoen, der gør en afgørende forskel for helhedsindtrykket af outfittet, og fuldender looket.
 
Jungla er en sko, der klæder kvinder i alle aldre og kan fremhæve din personlige stil. Hos Lofina har vi altid øje for de nyeste designs og tendenser i modeverdenen, og udvikler løbende nye sko, som passer til den moderigtige garderobe. Gå derfor på udkig i vores håndplukkede udvalg og forkæl dig selv med en skøn sko fra Jungla, du bare ikke kan leve uden. En sko der understøtter din stil og fremhæver den kvinde, du er.
 

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

og få det hele med...


TILMELD
Til top