FRI FRAGT i DK ved køb over kr. 1000,-
Hurtig levering
Telefon: +45 61 55 00 35
Telefontid: Man & ons 8:00-16:00, tirs & tors 8:00-15:00, fre 8:00-14:00
Mail: info@lofina.dk

WHOLESALE

Dansk Dansk Engelsk
0

Indkøbskurv

DKK 0,-

er lagt i din kurv

Gå til kurv
 

 

ANGULUS – Køb sko i høj kvalitet

ANGULUS er et helt unikt mærke, som vi er særdeles glade for her hos Lofina.
 
Leder du efter en sko, der er unik og føles fantastisk at have på? Hos Lofina har vi den perfekte sko til lige netop at opfylde de krav. Med sko fra ANGULUS får du den perfekte fodbeklædning, der med sin høje komfort og sit lækre design er et godt bud på den perfekte sko. 
 
 

 

Et dansk kvalitetsbrand med fokus på komfort

ANGULUS har siden sin oprindelse i 1904 designet fodformede sko, der er gode at have på. Hos Lofina forhandler vi det anerkendte danske brand, ANGULUS. Kendetegnet ved ANGULUS er, som ved Lofinas eget brand, sko af høj kvalitet. ANGULUS bliver produceret på en fabrik i Portugal, hvor kvalitet og komfort ikke er et kompromis. ANGULUS leverer altid sko i topklasse med fokus på exceptionel komfort.
 
Med den høje komfort har du mulighed for at have sko fra ANGULUS på en hel dag uden at opleve smerte i fødderne. Den gode komfort skyldes de lette såler, som er placeret under ANGULUS sko. På den måde oplever du ikke dårlig affjedring i skoene, men derimod sko, der kan tage stødene, så de ikke går op gennem kroppen.
 

ANGULUS sko – brug dem i alle anledninger

ANGULUS sko kan bruges til flere anledninger. Det flotte design, der går igen ved alle typer af ANGULUS sko, er værd at vise frem. Du kan til alle anledninger gøre brug af flere af deres skomuligheder.
Hvis vejret er dejligt, kan du iføre dig et par skønne og dejlige sandaler. ANGULUS sandaler kan bruges til både hverdag og fest, og du kan nemt danse natten væk i disse fine sandaler.
De elegante støvletter fra ANGULUS kan du bruge hele året rundt. De ser især rigtig flotte ud til et par velformede bukser. Støvletterne kan også gøre dit udtryk mere råt ved at tage dem på sammen med en fin kjole.
De fine loafers eller ballerinasko er klassiske til en sommerdag, hvor du har bare ben eller et par tynde strømpebukser på.
ANGULUS har også de mere klassiske sko, som du kan bruge til hele din garderobe. Skoene er enkle og lækre, og kvaliteten er skruet helt i top.
 
Du kan med andre ord altid finde et par sko til dit sæt tøj med ANGULUS sko fra Lofina.
 

Køb ANGULUS hos Lofina

I det store udvalg af skønne produkter fra ANGULUS finder du sko til alle anledninger. Du kan frit vælge mellem klassiske snøresko i fine farver, lækre støvletter i læder, fine og feminine sommersandaler eller gode støvler til kolde dage.
Hos Lofina har vi noget til alle kvinder med kærlighed til god kvalitet. Vi bestræber os på at lave det perfekte match mellem vores udvalg af sko og vores kunder.
 
Har du fundet netop det par sko fra ANGULUS, som du bare må eje? Læg dem i din kurv, og så leverer vi til dig allerede inden for 1-5 hverdage. Leveringen forløber gratis ved køb for mere end 999 kroner. Tilmelder du dig samtidig vores kundeklub, får du del i alle de lækre fordele. Du bliver blandt andet inviteret med til udsalgsstart før alle andre og kan gå på opdagelse i et væld af gode tilbud.

TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

og få det hele med...


TILMELD
Til top